Studenti

Skupina ČEZ opět uspěla v anketě Top zaměstnavatelé – hlavně u nejlepších studentů

07. 02. 2015

Ve čtvrtém ročníku průzkumu Top zaměstnavatelé se Skupina ČEZ umístila na prvním místě v kategorii Technika v hlasování studentů technických oborů s nejlepšími studijními výsledky.

Skupina ČEZ navíc zvítězila také mezi všemi hlasujícími v kategorii Energetika.
Anketa již počtvrté zkoumala názory studentů českých vysokých škol na nejlepší zaměstnavatele v České republice. Skupina ČEZ se pravidelně umisťuje mezi nejlepšími. „Vážíme si výsledků v podobných průzkumech, protože ukazují, že nadějní studenti u nás chtějí pracovat. Letos jsme navíc nejžádanější u těch nejlepších. Snažíme se studentům a absolventům vycházet vstříc, ať už podporou technického vzdělávání ještě na školách, nebo příjemným pracovním prostředím se širokými možnostmi osobnostního i kariérního růstu v zaměstnání. Chceme pro ně být atraktivní i nadále," říká k výsledkům průzkumu Top zaměstnavatelé Pavel Puff, manažer Útvaru strategický nábor Skupiny ČEZ.
V letošním roce Skupina ČEZ poprvé nedosáhla na titul absolutního vítěze, který se počítá ze všech hlasů bez ohledu na obory. Vystřídala ji Škoda Auto.
Průzkum Top zaměstnavatelé pořádá Asociace studentů a absolventů ve spolupráci s výzkumnou agenturou GfK.