Z regionu

Selfie místa Třebíčska

27. 06. 2022

Destinační kancelář Třebíčsko-moravská Vysočina připravila na letní sezonu novinku pro návštěvníky, kteří se rozhodnou strávit letošní dovolenou právě na Třebíčsku. Jsou jí nejkrásnější místa napříč celým Třebíčskem.

„Vybrali jsme dvanáct míst z celé oblasti, která vystihují náš region,“ prozrazuje Aneta Šalomounová z destinační kanceláře. Současným trendem hlavně mezi mladšími návštěvníky je pořizování selfíček a sdílení zážitků s ostatními z dovolené. Převážně na tuto skupinu cílí letošní novinka. Mezi místy nechybí města, památky, vyhlídky a malebná příroda Třebíčska. „V loňském roce jsme představili produkt cestovního ruchu Dvanáct pokladů Třebíčska, v komunikaci s číslem dvanáct i samotným produktem budeme pokračovat i v dalších letech. Byl to také jeden z důvodů zvolení dvanácti lokalit u selfie míst,“ vysvětluje Aneta Šalomounová. Seznam míst a další informace o selfie místech najdou zájemci na webu destinace Třebíčsko. www.destinace-trebicsko.cz.
Zvolená místa je možné navštívit celoročně, destinační kancelář tak naplňuje propagaci oblasti jako místa pro celoroční dovolenou. „V průběhu července proběhne distribuce propagačního materiálu na informační centra, ubytovatele a atraktivity na Třebíčsku,“ uzavírá pozvánku na Třebíčsko Aneta Šalomounová.

Foto: Pavel Rybníček

 

Fotogalerie