Z regionu

Nemocnice Třebíč převzala na adventním koncertě dary od partnerů

03. 12. 2018

Ve středu 28. listopadu proběhl v Pasáži Třebíč příjemný večer s Filharmonií Gustava Mahlera. Adventní koncert pořádala nemocnice pro své zaměstnance a partnery jako poděkování za jejich obětavou práci a spolupráci.

Významní partneři předali také do rukou ředitelky nemocnice Evy Tomášové šeky s finančními částkami. Nadace ČEZ a JE Dukovany věnovaly nemocnici celý milion korun na kombinovaný lithotriptor, což je přístroj, který slouží k šetrnému drcení ledvinových kamenů. Šek předali Vladimír Černý , člen správní rady Nadace ČEZ a Jana Štefánková z JE Dukovany.

"Nemocnice Třebíč a její zaměstnanci pečují o zdraví občanů našeho regionu. Je to nemocnice nás všech. Proto jsme velmi rádi a velmi si vážíme našich partnerů, kteří na nás myslí a pomáhají nám také finančně. Pro nemocnici jsou to velmi potřebné peníze. Ráda bych zde poděkovala firmám, obcím, ale i jednotlivcům za to, že jim není nemocnice lhostejná a že svými dary přispívají zařízení, které se stará o zdraví nás všech. Velmi si vaší podpory vážíme,” pronesla ředitelka Eva Tomášová.

Fotogalerie