08. 02. 2017

Studentský klub Katolického gymnázia Halahoj je zájmový klub pro děti, mládež i dospělé. Má mnoho tváří podle svých členů a jejich zájmů. Snaží se nabídnout co nejrozmanitější využití volného času dětem a mládeži.

Na měsíc únor Halahoj připravil několik zajímavých akcí.

 

10.2. Africká odysea - od 20:00 Tomáš Švaříček,
279 dní, 14 300 km a 1 kolo napříč Afrikou od Pyramid až na samotný jižní cíp Afriky za tučňáky, poznáním a zážitky

 

11.2. Dětský karneval - od 15:00 do 18:00 Dům zahrádkářů - Švabinského 47, Třebíč.
Hry, zábava a tanec na dalším Halahojově karnevalu. Součástí bude i premiéra divadelní pohádky "O princezně Drzolíně" v podání divadelního spolku Ampulka.

11.2. Halahojův ples aneb Po roce opět VENDETA - od 19:30 Dům zahrádkářů - Švabinského 47, Třebíč.
Ples, tentokrát v mafiánském stylu, kde se bude i letos vyhlašovat anketa Zlatá lavička. O některých cenách může rozhodnout veřejnost, jiné jsou v rukou členů Halahoje. O tom jak se stát členem se dočtete více na http://www.halahoj.org/o-halahoji/clenstvi/.

17.2. Trek přes tři sedla - od 19:30 - Zdeněk Štancl
Pokud Vás zajímají treky v oblasti nejvyšší hory světa Mount Everestu, pak si přijďte vyslechnout povídání v Domečku Halahoje od Zdeňka Štancla

24.2. Dobrodružství v ráji - od 19:30
aneb o putování Slovenským rájem a Nízkými Tatrami - putovní tábor Halahoje 2016

3.-5.3. RVVZ Vysočina 2017
Regionální velká výměna zkušeností kraje Vysočina, kterou v roce 2017 pořádá Halahoj a bude se konat v Třebíči na Katolickém gymnáziu. Více podrobnosti na http://www.rvvz-vysocina.cz/ .

4.3. D.N.A. Brno - od 20:00 v aule Katolického gymnázia
Koncert brněnské folkové kapely v aule Katolického gymnázia.

17.3. Vlakem za polární kruh - od 19:30 - Matěj Boháč
Stereofotografie a vyprávnění z cest na samý sever Skandinávie v různých ročních obdobích. Budeme tábořit u horských jezer za bílých nocí i pod planoucí polární září, toulat se nekonečnou tundrou, pít z průzračných divokých řek i se po nich klouzat na lyžích.

Volání severu je neodolatelné, když tyto končiny poznáte, musíte se sem znovu vracet. A nejlépe je na dalekou cestu vyrazit pěkně starosvětsky, vlaky a loděmi!

28.4. 5 měsíců na Islandu - od 19:30 - Michal Hubert
Island má v sobě něco, co mě do této země táhlo snad už od prvních let na základní škole. V té době to byl ale nesplnitelný sen. Ten jsem si splnil až v roce 2013, kdy jsem se na tento ostrov dostal a to už jsem měl v hlavě myšlenku, že se tam musím vrátit a zkusit si tam i chvíli žít.

Součástí promítání je nahlédnutí do map a propagačních materiálů a projekce stejnojmenného filmu.

Více akcí a bližší podrobnosti k některým z nich se dozvíte na našich webových stránkách http://www.halahoj.org/.


Fotogalerie