30. 06. 2017

Rockový nářez, který přitáhne tisíce lidí do Moravského Krumlova, se jmenuje hudební festival Rock heart.

Uskuteční se 18. a 19. srpna pod širým nebem v překrásném zámeckém parku. Vloni se konal 1. ročník a měl nebývalý úspěch. Do Moravského Krumlova přijela světová legenda-kapela Halloween. Letos přijedou čtyři zahraniční kapely –  MON AMARTH    (Švédsko), POWERWOLF (Německo), LORDI (Finsko), SONATA ARCTICA (Finsko). Předvedou plnohodnotný koncertní set v délce 90 minut. Jak prozradily samy kapely, tak i jejich manažeři, do Krumlova se těší, protože je zde snad největší venkovní areál pro koncerty v Evropě. Návštěvníci se mohou těšit také na české rockové pecky jako je DYMYTRY, ŠKWOR, ARAKAIN, HARLEJ, CITRON DEBUSTROL, ALKEHOL, SALAMANDRA, EAGLEHEART, TORR, KOMUNÁL, DEBILL HEADS, BLEDING HEART.

Novinkou letošního ročníku je čepované pivo přímo z cisterny. Ty budou nachlazené a pivo se bude točit přímo z tanků. Některé kapely přislíbily autogramiády, takže můžete odejít s podpisem na tričku, nebo i na těle.

V prodeji je posledních tisíc lístků, takže neváhejte a chcete-li si užít pořádnou rockovou muziku, kupte si lístek. „Pokud máte alespoň trochu rádi tento hudební styl, určitě přijďte, bude to stát za to. Chystají se k nám rockeři nejen z jižní Moravy. Bude to zážitek! Těším se na viděnou,“ zve starosta a zároveň fanoušek rockové muziky Tomáš Třetina.

Eva Fruhwirtová

Fotogalerie