Studenti

ČEZ chystá Letní univerzitu 2014

08. 04. 2014

Studentům technických vysokých škol s vážným zájmem o jadernou energetiku nabízí Skupina ČEZ i letos možnost zúčastnit se dvoutýdenního odborného programu s názvem Letní univerzita v jaderných elektrárnách Dukovany a Temelín. Uzávěrka přihlášek je do 30. dubna 2014.

Letní univerzita je odborná stáž pro studenty technických vysokých škol, kteří se zajímají o jadernou energetiku. Během dvou týdnů mají účastníci možnost se podrobně seznámit s fungováním Jaderné elektrárny Dukovany nebo Temelín.

Na programu jsou přednášky zaměstnanců elektrárny i externích odborníků. Na teorii navazuje několik exkurzí do areálu elektrárny a prohlídka jednotlivých zařízení. Cílem stáže je tedy nejen umožnit praxi v provozu, ale také nabídnout možnost budoucí spolupráci se společností ČEZ nebo získání stipendia od této největší energetické společnosti.

Další podmínky přihlášení, včetně přihlašovacího formuláře na Letní univerzitu 2014 najdete zde. Plakát k akci s přesnými termíny konání Letní univerzity na Dukovanech i Temelíně i dalšími informacemi si prohlédněte zde.

http://www.kdejinde.cz/cs/studenti/letni-univerzita.html